Wednesday, July 27, 2011

Kejutan Untuk Incik Tunang

Jeng jeng jeng...Alhamdulillah surprise yang dirancang bersama pemilik Cha Chocolate & Cupcake ini berjaya juga dilaksanakan...Surprise untuk apa?Saja nak bagi kejutan untuk sidia..Paham sendiri lah ye..Apapun saya berpuas hati dengan hasil kerja tangan pemilik cupcake ini...ada sapa-sapa yg nak tempah atau buat kejutan untuk insan tersayang,boleh lah buat tempahan di sini.


Cupcake utk Incik Tunang
2 Ekor Teddy Bear utk Incik Tunang

Incik Tunang Dengan Cupcakes Bouquet

Nota Saya : Sebenarnya saya request nak bunga ros segar warna biru,tapi memandangkan warna biru yg saya nak tu susah nak dapat saya minta pada owner cupcake ni tukarkan warna biru ke warna pink...Harapnya Incik Tunang gembira dengan kejutan yg tak seberapa terkejut ni...

Ada sapa-sapa nak surprisekan saya?ha ha ha.......tunggu je lah ye cik zuha..:)

3 comments:

Sis-Lin said...

hehehehe...sweet!
x nak bt kejutan utk sis ke? muahahahahahaaaaaaa

nazuha said...

he he he tunggu 19.11.11 ni ye...

eelobor said...

perghhhh.....best nyer
saya tak pernah lagi terkejut nih!!! huhuhu