Wednesday, March 30, 2011

Happy Besday Balqish,Zamani dan Koven....


Yang pakai tudung maroon tu 'mak' kitaorang
Yang cute ni pulak sahabat baik saya Balqish..org yang sanggup bersusah payah untuk saya
 
Yang ni pulak adik zamani yang suka menyakat saya kat ofis
Yang ni adik Koven yang paling rajin..rajin sangat tolong saya...

Hapi besday untuk adik-adik akak ye...semoga panjang umur,luas rezeki pastu rajin-rajin kerja tau...Balqish..thanks for everything you've done for me....banyak balqish tolong akak...sanggup dengar cerita-cerita akak..untuk zamani..ko suka sakat akak kan..tapi kalau tak ada ko akak tak ada kawan nak gaduh..huhuhu..selamat mengerjakan ibadah umrah (31.03.11) semoga dapat umrah yang mabrur..Jangan lupa doa utk ko dan 'sidia' tu sape ek???ehem..ehem..Koven,ko adik yang sangat rajin..rajin tolong akak buat kerja...ko dah ada GF?meh akak tolong carikan...ha ha ha

  Ni lah 'tulang belakang' saya selama saya berkhidmat kat Bahagian HR ni
sahabat dan adik yang sangat sporting....
Yang ni kak Shamsiah...kakak yang sporting dan sangat ceria...happy sangat kalau dia ada

Jujurnya kalau korang semua tak ada,hidup saya kosong.Sebabnya selain keluarga,korang lah 'tulang belakang' saya..ops!!incik "S" pun salah sorang 'tulang belakang' saya gak tapi sidia lebih sket lah..bukan 'tulang belakang' je tapi 'MATAHARI' sentiasa bersinar..ehem..ehem...jangan marah ye...

4 comments:

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

selamat hari jadi unrtuk deorg semua...wah..gembiranye semua org...mcm ni la best bekerja kan...nak tumpang sekaki leh?? ehhehe

nazuha said...

nana..boleh..meh datang sini join kitaorg....sure gempak..

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

leh ke nak join nie?? kang jadi patung anna kat sana...ehhehe

nazuha said...

BOLEH..MEH KEJE KAT SINI... hehehe